Dl Greseala |  Bay Yanlis | Episodul 5 si 6 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Dl Greseala |  Bay Yanlis | Episodul 5 si 6 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

ezgi inal (Özge gürel) este o tânără frumoasă și inteligentă care lucrează ca specialist în relații publice. în ciuda experienței sale, s-a săturat de relațiile eșuate pe care le-a avut până acum și nu prea înțelege unde greșește. deși își dedică tot timpul și efortul partenerilor, dezamăgește de fiecare dată. cum s-a întâmplat data trecută: iubitul ei, soner elizin (taygun sugar), cu care avea o relație de trei ani și de la care se aștepta „acel inel”, a trădat-o fără nicio remuşcare. pe lângă drama despărțirii, ezgi este șomer și după o serie de evenimente nefericite ajunge într-un restaurant unde se îmbătă. a doua zi dimineata, neaducand aminte foarte bine cum s-a terminat ziua precedenta, fata se trezeste in casa barmanului care lucreaza la restaurant.
barmanul Özgür atasoy (can yaman) este de fapt proprietarul localului, un tip destul de bogat care nu-și complică viața cu aventuri amoroase și adoră să lucreze la bar. cand ezgi s-a imbatat si nu i-a dat adresa unde locuia, a hotarat sa o duca la el acasa. iar dimineața, lucrurile s-au așezat, s-au hotărât împreună să nu mai fie deranjați.
dar rollercoaster-ul ghinionului nu s-a încheiat încă pentru ezgi, care ajunge să rămână fără adăpost și se mută cu niște prieteni, devenind vecini cu… yozgyur. dar prietenii ei o avertizează să fie atentă cu Özgyur pentru că el este „Domnul Eroare”. fiind o comedie romantică, este probabil ca toată povestea să se încheie la altar, sub deviza „și au trăit fericiți până la urmă”.

Vizioneaza chiar acum Dl Greseala Episodul 5 si 6 Online Subtitrat

Productie: Dl Greseala

Nume episod: Episodul 5 si 6

Despre Seriale Turcesti:Ep 5 si 6 Dl Greseala, Dl Greseala Sezonul 1 Episodul 5 si 6 Online Tradus, Dl Greseala Sez 1 Ep 5 si 6 online HD, Dl Greseala Serial Turcesc Despre Seriale