Dl Greseala |  Bay Yanlis | Episodul 19 si 20 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Dl Greseala |  Bay Yanlis | Episodul 19 si 20 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

ezgi inal (Özge gürel) este o tânără frumoasă și inteligentă care lucrează ca specialist în relații publice. în ciuda experienței sale, s-a săturat de relațiile eșuate pe care le-a avut până acum și nu prea înțelege unde greșește. deși își dedică tot timpul și efortul partenerilor, dezamăgește de fiecare dată. cum s-a întâmplat data trecută: iubitul ei, soner elizin (taygun sugar), cu care avea o relație de trei ani și de la care se aștepta „acel inel”, a trădat-o fără nicio remuşcare. pe lângă drama despărțirii, ezgi este șomer și după o serie de evenimente nefericite ajunge într-un restaurant unde se îmbătă. a doua zi dimineata, neaducand aminte foarte bine cum s-a terminat ziua precedenta, fata se trezeste in casa barmanului care lucreaza la restaurant.
barmanul Özgür atasoy (can yaman) este de fapt proprietarul localului, un tip destul de bogat care nu-și complică viața cu aventuri amoroase și adoră să lucreze la bar. cand ezgi s-a imbatat si nu i-a dat adresa unde locuia, a hotarat sa o duca la el acasa. iar dimineața, lucrurile s-au așezat, s-au hotărât împreună să nu mai fie deranjați.
dar rollercoaster-ul ghinionului nu s-a încheiat încă pentru ezgi, care ajunge să rămână fără adăpost și se mută cu niște prieteni, devenind vecini cu… yozgyur. dar prietenii ei o avertizează să fie atentă cu Özgyur pentru că el este „Domnul Eroare”. fiind o comedie romantică, este probabil ca toată povestea să se încheie la altar, sub deviza „și au trăit fericiți până la urmă”.

Vizioneaza chiar acum Dl Greseala Episodul 19 si 20 Online Subtitrat

Productie: Dl Greseala

Nume episod: Episodul 19 si 20

Despre Seriale Turcesti:Ep 19 si 20 Dl Greseala, Dl Greseala Sezonul 1 Episodul 19 si 20 Online Tradus, Dl Greseala Sez 1 Ep 19 si 20 online HD, Dl Greseala Serial Turcesc Despre Seriale