Cuvant de onoare | Şeref Sözü | Episodul 3 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Cuvant de onoare | Şeref Sözü | Episodul 3 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

actorii fac parte din distribuție: tolgahan sayışman, sude güler, hülya darcan, aras aydın, Öykü Çelik, meltem gülenç, umut kurt, toprak sağım, bülent dımınoğlu, mert yavuzcan, hülya Şen, kazlı.
familia adabaili trăiește după legile și regulile pe care le stabilesc pe insula pe care o dețin. strănut adebayli; este proprietarul tuturor bunurilor și bunurilor imobile și reprezentantul unității care le-a deținut din strămoși. Dintr-o dată vine un apel pe Insula Adabaili și cu acest apel viața lui Jihan Adabaili se schimbă din cauza cuvântului sincer pe care l-a rostit unui bărbat care i-a salvat viața cu mulți ani în urmă și este timpul să-și îndeplinească acea promisiune.
persoana care a sunat este isra. Israelul are o singură speranță; stranuta adebeili! ultima ei speranță cu copilul în brațe este să-l sune pe cihan. jihan adabaili ia imediat avionul și zboară în Liban.
farooq caută Israel în tot orașul, iar fiul său Jihan este forțat să ia o decizie care îi va schimba viața. odată cu sosirea Israelului la conacul Adabayli ca soție a lui Jihan, viața pașnică a tuturor pe insula Adabayli este distrusă…
odată cu sosirea lui Israel pe insula adabaili și cu ceea ce aduce cu el, va descoperi toate secretele trecutului aprinzând cremenul în flăcările viitorului.

Vizioneaza chiar acum Cuvant de onoare Episodul 3 Online Subtitrat

Productie: Cuvant de onoare

Nume episod: Episodul 3

Despre Seriale Turcesti:Ep 3 Cuvant de onoare, Cuvant de onoare Sezonul 1 Episodul 3 Online Tradus, Cuvant de onoare Sez 1 Ep 3 online HD, Cuvant de onoare Serial Turcesc Despre Seriale