Crime impotriva umanitatii | İnsanlık Suçu | Episodul 8 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Crime impotriva umanitatii | İnsanlık Suçu | Episodul 8 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

cemal gökdemir (kaan dılızım) locuiește în Adana cu familia și lucrează ca ospătar într-un restaurant. din păcate, tatăl lui se îmbolnăvește și nu are bani să-i cumpere medicamentele de care are nevoie. tatăl său moare mai târziu, dar mai întâi îi spune că are rude bogate în Istanbul. când a avut loc înmormântarea tatălui lui Cemal, rudele sale bogate erau din istanbul, în special unchiul său sami gökdemir (ahmet mümtaz taylan), împreună cu soția sa emel (deniz ugur), fiul său gökhan (serkai tübükü) și fata lui, kol (gizem karacha). ). ). ). ). cemal se cearta cu unchiul sau-sami, desi ii ofera o slujba in istanbul, si este impresionat si de frumusetea soarelui.
câteva zile mai târziu, cemal decide să accepte oferta de muncă a unchiului său și pleacă la Istanbul cu mama sa hülya (latină ceylan). merg să locuiască într-un cartier modest al orașului și acolo îl întâlnește pe cevher (melike İpek yalova) care lucrează și el în compania familiei gökdemir și de care se va îndrăgosti.
cemal se va confrunta cu diferite situații pentru a deveni parte din familia lui gökdemir, se va confrunta cu mama lui și se va confrunta cu sentimentele lui pentru Suna, iubita lui Gökhan.

Vizioneaza chiar acum Crime impotriva umanitatii Episodul 8 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 8

Despre Seriale Turcesti:Ep 8 Crime impotriva umanitatii, Crime impotriva umanitatii Sezonul 1 Episodul 8 Online Tradus, Crime impotriva umanitatii Sez 1 Ep 8 online HD, Crime impotriva umanitatii Serial Turcesc Despre Seriale