Copilaria | Çocukluk | Episodul 10 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Copilaria | Çocukluk | Episodul 10 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

Orfelinatul ali Kaan este un orfelinat condus de mahir dur, dar bine intenționat. e greu să te ridici pentru că tot mormăie ceva. ceea ce nu-și dau seama este că acest bătrân a fondat orfelinatul și și-a dedicat viața găsirii unui cămin pentru copiii abandonați. chiar și directorului guvernamental desemnat la orfelinat îi ia mult timp să realizeze că Mahir este o persoană respectabilă în adâncul sufletului. Mavi a venit la orfelinat când avea doar doi ani. mahir a încercat să-i găsească o casă; dar chiar acum aparține lui mahir și acest loc. Mavi are puterea lui Mahir, iar alți copii o apreciază pentru că este curajoasă și știe că atunci când sunt împreună, nu vor fi niciodată singuri.
Mulți copii ajung în orfelinate și Mavi crede că este de datoria ei să-i protejeze pe toți, inclusiv pe cei mai buni prieteni ai ei Mozzie și Bambi, care trăiesc într-o lume de vis. împreună, ei și ceilalți orfani își vor da seama că viața poate fi grea, dar nu trebuie să fie imposibil, atâta timp cât rămâi cu prietenii tăi.

Vizioneaza chiar acum Copilaria Episodul 10 Online Subtitrat

Productie: Copilaria

Nume episod: Episodul 10

Despre Seriale Turcesti:Ep 10 Copilaria, Copilaria Sezonul 1 Episodul 10 Online Tradus, Copilaria Sez 1 Ep 10 online HD, Copilaria Serial Turcesc Despre Seriale