Cimitirul | Mezarlik | Episodul 4 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Cimitirul | Mezarlik | Episodul 4 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

produs de abdullah oğuz și evren oğuz, scenariu scris de Özden uçer, onur böber și evren oğuz; a fost uimitor pentru serialul care a constat din 4 episoade din primul sezon semnat de abdullah oğuz. Distribuția serialului include și nume celebre precum sehsuvar aktaș, hakan merichliler, berna Öztürk, sezgin uzunbekiroglu, baran güler, cem surgit și elif sevinch.
de asemenea, serialul mezarlık, care constă din 4 episoade în primul sezon, și anume „mai fierbinte decât soarele”, „aproape ca respirația”, „femeia din lac” și „nodul”, atrage atenția asupra inegalității dintre bărbați și femei. și marginalizarea femeilor în societate.
Adjunctul șefului poliției din Istanbul Haluk Ata (hakan merichliler) a anunțat la o conferință de presă că unitatea specială criminală a fost creată pentru a investiga și rezolva crimele de femei și că Önem Özülkü (birce akalay) a fost numit șef al unității.
în serie, Önem și echipele sale; luptele comisarului adjunct Serdar Ata (Olgun Toker), polițistului Hasan Duru (Șehsuvar Aktash), Hacker Sofia (Berna Öztürk), criminalului Berk Gülerüz (Baran Güler) și criminalistului Feriha Mahmudzadeh (Sezirbekgin Uzgin) vor descoperi crimele femeilor.

Vizioneaza chiar acum Cimitirul Episodul 4 Online Subtitrat

Productie: Cimitirul

Nume episod: Episodul 4

Despre Seriale Turcesti:Ep 4 Cimitirul, Cimitirul Sezonul 1 Episodul 4 Online Tradus, Cimitirul Sez 1 Ep 4 online HD, Cimitirul Serial Turcesc Despre Seriale