Chestiune de onoare | Şeref Meselesi | Episodul 5 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Chestiune de onoare | Şeref Meselesi | Episodul 5 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

este o adaptare a serialului italian de 18 episoade publicat între 2006 și 2012, l’onore e il proprio. yigit (kerem bursin) și emir (sukru ozyildiz) sunt doi frați care au caractere complet diferite. yigit este un bărbat inteligent, zbuciumat, afemeiat, care are curaj chiar dacă este needucat. emir este opusul fratelui său: este o persoană timidă și introvertită care tocmai a absolvit facultatea de drept. trăiesc fericiți cu familia lor în ayvalık, un județ foarte mic din Turcia. când moare bunicul lui, se mută la Istanbul la insistențele mamei sale. își vând moștenirea bunicului și încep o nouă viață în Istanbul. cu toate acestea, viețile lor s-au schimbat în acest mare oraș. un om bogat din cartier îi ajută să investească toate economiile într-un magazin de bijuterii. dar există o conspirație și probleme în spatele acestui ajutor. imediat după deschiderea magazinului sunt jefuiți și pierd totul. pentru că nu au asigurare și pentru că acel jaf are legături cu mafia, tatăl familiei se sinucide. în curând mama nu poate suporta durerea morții soțului ei și își pierde mințile. după această tragedie, yigit și emir încearcă să-și răzbune familia, dar aleg drumuri complet diferite. un yigit ia calea lumii interlope, în timp ce un emir o ia pe calea statului de drept. cei doi frați se încrucișează din nou când se îndrăgostesc de aceeași femeie, sibel (yasemin allen), care este cea mai frumoasă fată din cartier. iar povestea se complică atunci când yigit începe să folosească kubra (burcu biricik) ca parte a planului de răzbunare al tatălui său.

Vizioneaza chiar acum Chestiune de onoare Episodul 5 Online Subtitrat

Productie: Chestiune de onoare

Nume episod: Episodul 5

Despre Seriale Turcesti:Ep 5 Chestiune de onoare, Chestiune de onoare Sezonul 1 Episodul 5 Online Tradus, Chestiune de onoare Sez 1 Ep 5 online HD, Chestiune de onoare Serial Turcesc Despre Seriale