Casa mea | Doğduğun Ev Kaderindir | Episodul 20 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Casa mea | Doğduğun Ev Kaderindir | Episodul 20 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

în serialul omul meu joacă actorii: demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, zuhal gencer, senan kara, nail kırımızül, engin hepileri, elif sönmez, hülya duyar, mehmet korhan fırat, fatih koyunoğlu, nurze de zammir, nurzerişeri de zammir, nurzerişeri de zammir zammir emir talha zeynep are două vieți complet diferite cu două mame care au așteptări complet diferite de la ea. este prinsă între aceste două femei în timp ce urmează cursurile de drept. dacă pe de o parte simte vinovăția mamei sale biologice și sacrificiile pe care le-a făcut pentru ea, pe de altă parte poartă greutatea viselor pe care cealaltă mamă le-a avut pentru ea.
ani de zile, în timp ce încearcă să echilibreze ambele părți în mod egal, se întreabă și cine este și din ce familie aparține cu adevărat. aceasta este singura întrebare la care zeynep nu a putut găsi niciodată un răspuns.
Mahdi și-a asumat mai întâi responsabilitatea pentru familia sa, apoi a adăugat responsabilitatea pentru cartier. este un om în care toată lumea are încredere, în care se poate avea încredere, nu îi este frică dar este suficient de puternic pentru un om care este singur pe lumea asta.
deși a câștigat dragostea și respectul tuturor din jurul său, nu a reușit niciodată să-și cucerească mama. Mehdi se plimbă cu un mare gol înăuntru și continuă să încerce să umple acel gol cu ​​dorința lui de răzbunare împotriva tatălui său. mama lui decide că singura modalitate de a-l scoate din întunericul în care se afla este să-l căsătorească cu una dintre fetele din cartier.

Vizioneaza chiar acum Casa mea Episodul 20 Online Subtitrat

Productie: Casa mea

Nume episod: Episodul 20

Despre Seriale Turcesti:Ep 20 Casa mea, Casa mea Sezonul 1 Episodul 20 Online Tradus, Casa mea Sez 1 Ep 20 online HD, Casa mea Serial Turcesc Despre Seriale