Cand un barbat iubeste | Erkek Severse | Episodul 12 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Cand un barbat iubeste | Erkek Severse | Episodul 12 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

serialul, care atrage atenția pentru distribuția sa puternică, îi are în rolurile principale pe alperen duymaz, bushra develi, yasemin kay allen, görkem sevindik și jagazkan konyale. zeynep (büşra develi) este o mamă singură, divorțată, a doi copii, care s-a despărțit de fostul ei infidel oktay (görkem sevindik), pe care l-a iubit profund în anii universitar. zeynep își pierde încrederea în bărbați și își închide inima dragostei… până când îl întâlnește pe kenan ( alperen duymaz ). kenan acharsoy este unul dintre cei mai de succes antreprenori din țară. ca bărbat singur, chipeş, carismatic, inteligent, atletic, de ajutor, are multe femei după el, dar nu este uşor să-i cucereşti inima. Yelda (yasemin allen) este una dintre femeile după Kenan și intenționează să accepte parteneriatul de afaceri cu ea, iar Kenan tocmai a început să se căsătorească.
Căsătoria nu este un pas ușor pentru Kenan, care este un dependent de muncă. dar după ce a întâlnit-o pe zeynep și a cunoscut-o mai bine, gândurile ei încep să se schimbe, dar cu un adversar înverșunat precum yelda, lucrurile nu vor fi cu siguranță atât de ușoare.

Vizioneaza chiar acum Cand un barbat iubeste Episodul 12 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 12

Despre Seriale Turcesti:Ep 12 Cand un barbat iubeste, Cand un barbat iubeste Sezonul 1 Episodul 12 Online Tradus, Cand un barbat iubeste Sez 1 Ep 12 online HD, Cand un barbat iubeste Serial Turcesc Despre Seriale