Camera rosie | Kırmızı Oda | Episodul 19 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Camera rosie | Kırmızı Oda | Episodul 19 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

camera roșie este un serial important care spune poveștile femeilor într-un moment în care lumea se trezește încet la provocările cu care se confruntă cei care trăiesc o viață oprimată într-un sistem patriarhal. în același timp, vom vedea drame personale care implică distribuția principală și vom vedea cum se dezvoltă relațiile lor pe măsură ce îi ajută pe cei care au nevoie de sprijinul lor clinic. camera roșie are loc într-un cabinet de terapeut din Istanbul. Femeile vulnerabile vin aici pentru a primi tratament și a face față traumelor și problemelor lor. bazate pe experiențele reale ale unui psihiatru din Istanbul, episoadele sunt construite în jurul poveștilor sfâșietoare ale pacienților, în timp ce în centrul dramei se află echipa de terapeuți a clinicii și problemele lor personale.
în camera roșie întâlnim mulți oameni și prin poveștile lor traumatizante înțelegem cum viitorul oamenilor este influențat de experiențele lor trecute. Îngrijiți de pacienții lor, medicii Nilufer, Denise, Pirae, Murat și Ayshe ne poartă într-o călătorie pentru a descoperi diferitele vieți ale bărbaților, femeilor și copiilor și poate și mai îndeaproape problemele lor. . .

Vizioneaza chiar acum Camera rosie Episodul 19 Online Subtitrat

Productie: Camera rosie

Nume episod: Episodul 19

Despre Seriale Turcesti:Ep 19 Camera rosie, Camera rosie Sezonul 1 Episodul 19 Online Tradus, Camera rosie Sez 1 Ep 19 online HD, Camera rosie Serial Turcesc Despre Seriale