Blocul nevinovatilor | Masumlar Apartmanı | Episodul 14 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Blocul nevinovatilor | Masumlar Apartmanı | Episodul 14 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

adaptat din memoriile psihiatrului gulseren budaicioglu, povestea se bazează pe experiențe din viața reală, blocul inocentului spune viața familiei lui han (birkan sokulu) și povestea de dragoste dintre el și inci (farah zeynep abdullah) să aibă . a avut relația lui complicată cu familia și prietenii. Văzut în exterior ca un tânăr, chipeș și carismatic om de afaceri, hanul este plin de amintiri dureroase despre familia sa și de tragedii în interior. după ce s-a întors la ai lui, și-a dedicat viața surorilor și tatălui său. surorile ei suferă probleme fiziologice ca o consecință tragică a traumei din copilărie și a istoriei familiei.
safiye (ezgi mola) este principala victimă a trecutului traumatizant al familiei, suferind de o tulburare obsesiv-compulsivă extremă care o obligă să curețe totul de cel puțin patru ori cu săpun, inclusiv propriul corp, rezultând vânătăi pe corp. pe de altă parte, gülben (merve dizdar) încă mai udă patul iubitului ei, este complet dependentă de safie, încercând să o ajute tot timpul și să-și ușureze durerea, iar tânărul nerim (gizem katmer) suferă de astm și autovătămare. , răni, zgârieturi la nivelul pielii din cauza sângerării abundente.
han se izolează de orice activitate socială sau de orice bucurie până când îl vede pe inchi și se îndrăgostește imediat de ea. pentru prima dată în viața lui, khan își va căuta propria fericire.
cu toate acestea, Safie este obsedată de viața amoroasă a lui Han și nu-l lasă niciodată să aibă o iubită pentru că îi este frică să nu-l piardă, iar când lui Ying și familia ei se mută accidental în apartamentul lui Han, lucrurile se complică pentru ying și ying.

Vizioneaza chiar acum Blocul nevinovatilor Episodul 14 Online Subtitrat

Nume episod: Episodul 14

Despre Seriale Turcesti:Ep 14 Blocul nevinovatilor, Blocul nevinovatilor Sezonul 1 Episodul 14 Online Tradus, Blocul nevinovatilor Sez 1 Ep 14 online HD, Blocul nevinovatilor Serial Turcesc Despre Seriale