Avarie | Arıza | Episodul 27 Online Tradus in Romana HD

Vizioneaza Avarie | Arıza | Episodul 27 online subtitrat în română. Limba in care este tradus: Română.

Toate episoadele din acest serial turcesc sunt aici: Pagina principala serial

Actorii fac parte din distribuție: Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Ygar Özçelik, Pınar Çağlar Jenztürza, urmată de povestea de dragoste unspoken. Taximetrist Ali Rıza (Tolga Sarıtaș) și Dr. Halide (Ayça Ayşin Turan) întâlnesc multe obstacole furtunoase pe drum! -nu este disponibil- zarva șoferului de taxi ali rıza acasă se datorează faptului că sora lui Nihan se căsătorește mâine. Geamănul lui Nihan este, de asemenea, eliberat din armată și vine acasă în acea noapte. în mijlocul tuturor entuziasmului și agitației, Ali Riza continuă să conducă taxiul pentru a duce banii acasă.
Între timp, Halide Gürkan a participat la o petrecere de naștere foarte plină de farmec organizată de Fuat Ersoylu, în onoarea împlinirii a 61 de ani a tatălui ei, Hasmet Gürkan.
în timpul aniversării, fiul lui fuat ersoylu burak se oferă să se halogeneze și ea refuză. după ceartă, Khalideh părăsește petrecerea și ia un taxi condus de Ali Riza. Burak nu renunță și taxiul începe să sosească, iar când încearcă să-l dea afară pe Khalideh din taxi, ali riza intervine și izbucnește o ceartă. Burak a fost lovit cu pumnul în față pentru prima dată în viață de ali riza. burak nici nu-l iartă, nici nu-l uită și, la rândul său, invadează nunta surorii lui Ali Riza.
Halide a avut senzația că burakul va cădea la nuntă, așa că a participat și ea la nuntă. cu toate acestea, lucrurile dispar. nimic nu va mai fi la fel pentru Khalid sau Ali Riza după acea noapte.

Vizioneaza chiar acum Avarie Episodul 27 Online Subtitrat

Productie: Avarie

Nume episod: Episodul 27

Despre Seriale Turcesti:Ep 27 Avarie, Avarie Sezonul 1 Episodul 27 Online Tradus, Avarie Sez 1 Ep 27 online HD, Avarie Serial Turcesc Despre Seriale